Helyi közélet

2011.08.26. 11:42

A DVTK Stadion, ahogy a madarak látják

Miskolc - Ha már a <a href="http://www.boon.hu/miskolc/apollo-kuldetes-miskolc-halszemmel/1773781">Zöld Nyíl kapcsán felszállási engedélyt kaptunk</a>, jól megnéztünk mást is levegőből. Természetesen a "szentély", a DVTK Stadion volt az első célpontja fényképezőgépünk optikájának.

Miskolc - Ha már a Zöld Nyíl kapcsán felszállási engedélyt kaptunk, jól megnéztünk mást is levegőből. Természetesen a "szentély", a DVTK Stadion volt az első célpontja fényképezőgépünk optikájának.

Fotós kollégánkat nem kellett győzködni annak kapcsán, hogy ugyan kapja már lencsevégre - ha már úgy is arra jár - a Diósgyőri Stadiont és környékét a magasból.

Érdemes a környező házakat, utcákat, és természeti adottságokat is megnézni, és gyorsan rá is lehet csodálkozni, hogy "jujjj, ezt tényleg ilyen onnan a magasból"? Igen, és ahogy egykor a Napoleon Boulevard megénekelte; "fentről hidd el minden szép". Ám, ha nem is mindig igaz az idézet mondás, de az biztos, hogy más.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában