Helyi közélet

2011.07.22. 08:45

Mi történt július 21-én Borsod-Abaúj-Zemplén megyében?

Miskolc - Összeállításunkból megtudhatja, mi történt csütörtökön Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Miskolc - Összeállításunkból megtudhatja, mi történt csütörtökön Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Nyilvánosságra hozták az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat csütörtök este a www.felvi.hu portálon. Mintegy 141 ezer, egyetemre és főiskolára jelentkező tudhatja meg, hogy felvették-e.

Miskolc - Országzászló emlékmű épül a népkertben, közadakozásból. A másik szobor ma odébb költözik.

Miskolc - Hihetetlen nagy a bűz a kettes busz Búza téri végállomása mellett, panaszolta több olvasónk. A piac egyik szeméttároló konténeréből árad a szag. Nincs valami megoldás ellene? – kérdezték.

A remekül rajtoló Diósgyőri VTK a Ferencváros vendége lesz az NB I. 2. fordulójában. Várhatóan több száz piros-fehér fanatikus fogja biztatni Lippaiékat az Üllői úton, amely mérkőzésről a Borsod Online-on élőben tudósítunk vasárnap 18 órától. Ön szerint mi lesz a meccs végeredménye?

Miskolc - A Factroy arénájában rendezik meg az egykerekűek EB-jét, a háromnapos rendezvény nyitónapján is akadt bőven látnivaló.

Miskolc, Debrecen, Pécs, Szolnok és Budapest -  Pont ott partyval várták a felsőoktatási intézményekbe jelentkezők a felvételi ponthatárokat. Ha öröm, ha bánat, koccintás lesz a vége.

Ózd - Tizenkét férfi és hat női csapat nevezett a már hagyományos ózdi EBT Strandkézilabda tornára.

Mezőkövesd - Hónap végén átadhatják a felépült Piaccsarnokot. A kivitelező cég munkatársai a héten már a szerelvényezési, színezési munkákat is elkezdik.

Miskolc - A miskolci Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. gazdasági igazgatói posztját a Németországból érkező Uwe Mang látja el.

16 órája | Miskolc - Péntektől vasárnapig a Kemény Dénes uszoda ad otthont a 44. országos gyermekbajnokságnak.

Miskolc - Tervek vannak a felújításra is, de a részletekről még nem kíván nyilatkozni az önkormányzat.

Abaújszántó - Juhász Mária, Finnországban élő, de a nyarat Abaújban töltő diáklány textilkiállítása nyílt meg július elején Abaújszántón, a művelődési házban.

Putnok - Két lövést adott le valaki egy Putnok belvárosában lévő ház kapujára szerdán este, nem sokkal este hét óra után – állítják a házban lakók, akik meg vannak róla győződve, hogy cigányságuk miatt lőtt be hozzájuk valaki.

Putnok -  Szerdán este, nem sokkal fél nyolc előtt bejelentést tett egy putnoki férfi a helyi rendőrőrsön.

Méra - Szolgáltató tér és képzés segíti Abaúj hátrányos helyzetű családjait.

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bűnmegelőzési Alapítvány a rendőrség munkájának elősegítése érdekében 2 darab MTB kerékpárt vásárolt, melyet tartós használatba adott át a vasgyári rendőrök részére.

Budapest, Miskolc -A Balaton vagy Horvátország? Mindkét turisztikai célpont csábítóan hangzik. De hol jövünk ki jobban a pénzünkből, és hol szerezhetünk több élményt? Az Adrián vagy a magyar tenger partján? Mielőtt útnak indulunk, érdemes tájékozódni: hol, mi, mennyibe kerül.

Tekintse meg olvasónk felvételeit.

Hernádszentandrás - A Republic Együttes ad koncertet Hernádszentandráson augusztus 6-án, szombaton este 9 órától a település szabadtéri színpadán.

Miskolc - 2011. július 23-án 12:00 és 17:00 között forgalomterelések lesznek kerékpáros körverseny miatt.

Miskolc - Az elkövetkezendő napok időjárási kilátásai felől érdeklődve megtudtuk: az előttünk álló héten marad a változékony, kisebb esőzésekkel, záporokkal 25 Celsius-fok körüli napi maximum-hőmérséklettel.

Nehéz az öngyilkosságról írni. Nem könnyű eldönteni, az, aki eldobni készül az életét, gyáva, vagy éppen nagyon bátor. Bánhegyi Gábor jegyzete.

Egy igazi játékos őrülettel turbózza fel a Gyár Fesztivál a palettáját, idén a kidobós játék is a party része.

Miskolc - Megyénkben is károkat okozott a hidegfrontot kísérő nagy erejű, országos viharos szél.

A futballszurkolók tiltakoznak a sporthuliganizmusos törvénycsomag bevetése ellen.

Miskolc (MTI) - A rendőrség tanúkat hallgatott meg és szakértői vizsgálatokat végez a Borsod megyei Putnokon, ahonnan szerda este két feltételezett lövésről tettek bejelentést.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Nincs kapcsolat az elmúlt napokban elkövetett öngyilkosságok között.

Miskolc, Ózd - A szerdai vihar, az orkán erejű szél és a villámlás Ózdon és a környező településeken is okozott károkat. Miskolcon autókra döntött fákat az orkánerejű szél. 

Miskolc - Szandi 18 éves miskolci diáklány. Örül, mert régi álma teljesülhetett ezzel a fotózással. Reméli a nyár hátralévő része kellemesen fog telni. A felvételeket szerelmének küldi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában