Helyi közélet

2011.07.19. 19:27

Köszönet és emléktárgyak

Miskolc - Az Unió magyar elnökségének fél éve alatt e témának szentelt, az Inform Média Kft. három megyében (Borsod-Abaúj-Zemplénen túl Hajdú-Biharban és Szabolcs-Szatmár-Beregben) hetente megjelent összeállításaiért mondott köszönetet dr. Hörcsik Richárd, az Országgyűlés Európai Ügyek Bizottságának elnöke.

Miskolc - Az Unió magyar elnökségének fél éve alatt e témának szentelt, az Inform Média Kft. három megyében (Borsod-Abaúj-Zemplénen túl Hajdú-Biharban és Szabolcs-Szatmár-Beregben) hetente megjelent összeállításaiért mondott köszönetet dr. Hörcsik Richárd, az Országgyűlés Európai Ügyek Bizottságának elnöke.Az országgyűlési képviselő nehány, az uniós elnökségünkre emlekeztető kiadványt és tárgyat is hozott az Inform Média Kft. három megyei lapja - az Észak-Magyarország, a Hajú-Bihari Napló és a Kelet-Magyarország - főszerkesztőjének, Kiss Lászlónak.

- ÉM-SzK -


Miskolc - Dr. Hörcsik Richárd, az Észak-Magyarországnál tett szerkesztőségi látogatása során elmondta: rendszeresen figyelte, figyeli (sőt, levéltáros módjára ki is vágja, s összegyűjti!) a hazai médiumok uniós közléseit, így alapos összehasonlítás alapján az Inform Média Kft megyei lapjai által készített összeállításokat találta a legjobbnak, legkorrektebbnek, leghasznosabbnak.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában