Helyi közélet

2011.07.21. 11:28

Kidobós a Gyár fesztiválon

Egy igazi játékos őrülettel turbózza fel a Gyár Fesztivál a palettáját, idén a kidobós játék is a party része.

Egy igazi játékos őrülettel turbózza fel a Gyár Fesztivál a palettáját, idén a kidobós játék is a party része.A Miskolci Egyetem műfüves pályáján, kétszer ötfős csapatokba verbuválódva – kötelező minden csapatban legalább egy lánynak is játszani – dobhatják ki egymást a Gyár Fesztivál alatt a fesztiválozók. Egy meccs elvileg nyolc percig tart majd, de a szervezők szerint biztosan nem fogja addig húzni egyik csapat sem, a játékot ugyanis két labdával kell játszani.

Tóth Gergely, a fesztivál egyik főszervezője megkeresésünkre elmondta: - Idén rengeteg különlegesség és érdekesség fogja színesíteni a programot. Zenei téren is lesznek igazi csemegék, például a We Are The Ocean zenekar a Gyár Fesztiválon fog először magyar közönség előtt játszani. De látható lesz majd egy óriási hőlégballon is, sőt igyekszünk a célközönség (14-29 évesek) szociális hálózati igényeit is kiszolgálni – mondta.

- Ennek jegyében készült legújabb reklám szpotunk is, amiben a Facebook-ról jól ismert „bökés” és egyéb alkalmazások is feltűnnek. A Miskolc Steelers csapata is látható a videón, amint jelzik szándékukat az ottlétről, sőt a villamos is lájkolja a Gyár Fesztivált – folytatja Tóth Gergely. Mint azt megtudtuk, az érdekességek mellett külön karszalag fogja például díszíteni a fiatalkorúak karját, hogy még véletlenül se szolgája ki őket alkohollal egyetlenegy vendéglátó sem.

Augusztus 18-19-20 tehát három nap a Gyár Fesztivál jegyében, ahol, ha elővételben vesz valaki jegyet, jól jár, hisz a szervezők szerint elosztva a fellépőket a bérletárakkal egy koncertjegy 70 forintra jön ki.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában