Helyi közélet

2011.07.13. 19:23

Jó hír Gyöngyvérről

Miskolc -  A négygyermekes édesanya, Nagy Éva jó hírt küldött a kis Gyöngyvérről sms-en szerdán: „Megvan az MR-vizsgékat eredménye: az áttétek teljesen eltűntek, és a 1,5 centis daganat 0,5 centisre zsugorodott, hála Istennek!

Miskolc -  A négygyermekes édesanya, Nagy Éva jó hírt küldött a kis Gyöngyvérről sms-en szerdán: „Megvan az MR-vizsgékat eredménye: az áttétek teljesen eltűntek, és a 1,5 centis daganat 0,5 centisre zsugorodott, hála Istennek! A következő kemós blokkot jövő hét keddjén kezdjük.” Mint azt korábban írtuk: a féléves hármasikrek egyike agydaganatban szenved, csontvelőtranszplantáció előtt áll, a miskolci család segítségre szorul.

 Kérjük olvasóinkat, aki tud, segítsen nekik. Segítsünk együtt!

 Gyűlnek az adományok

Az eddig közölteken túli, újabb adományok: A PR-MED Egészségház: egy ajándékcsomag: cumisüveg-sterilizátor, bébiétel-melegítő, szájmaszk, lábzsák, pelenkázó alátét, popsitörlő, cumik. Seprenyiné Molnár Andrea és párja, Budapest: a Gyöngyvér szobájának a villamosságát fogják megcsinálni(konnektor,lámpa), a nagyobb leánykának könyvek és ruhák. Felsőzsolcáról: 2 db műanyag ablak Kiss Károlyné, Arnót: etetőszék és az unokaitól 2 szatyornyi szép játékok és mesekönyvek Széchenyi Sándorné és családja, Felsőzsolca: 20 ezer Ft Ózdról: hűtő, kis plédek, játékok, mosópor.

A család elérhetősége: [email protected], illetve 20-228-58-90Továbbá érdeklődni, felajánlást tenni lehet: [email protected], illetve 20-3268-597

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában