Helyi közélet

2011.07.15. 10:31

Hegyalja: Slayer, Djabe és a Rádiókabaré

Tokaj - Harmincéves metállegenda, a Slayer robbantja ma szét a tokaji éjszakát a Hegyalja Fesztiválon, a világzene kedvelőinek pedig a Genesis gitárosa, Steve Hackett ad a Djabével közös koncertet.

Tokaj - Harmincéves metállegenda, a Slayer robbantja ma szét a tokaji éjszakát a Hegyalja Fesztiválon, a világzene kedvelőinek pedig a Genesis gitárosa, Steve Hackett ad a Djabével közös koncertet.

A fesztiváltörténelemben először a Hegy’en rögzíti élőben a Rádiókabarét a Magyar Rádió – a Szomszéd néni Produkciós Iroda vezetésével Mogács Péter, Felméri Péter, Szupkay Viktor és a humor többi elszánt nagykövete nevettetnek majd a Fesztivál városi helyszínén, a Paulay Ede Színházban is.

A thrashmetál egyik alapító bandája, a Slayer ad hatalmas koncertet a Tisza partján, amire óriási fejrázó tömeget és metálvilla-rengeteget várnak a csapat tagjai a legfiatalabb és az idősebb rockerektől is. A metálbulira az új zenékkel a Hegy’re érkező Guano Apes fellépésén érdemes melegíteni. A világzene fanatikusainak a Djabe fellépése lesz az igazi csemege: az együttes a Genesisből ismert Steve Hackettel zenél a fesztiválon.

A hegyaljások idén egészen különleges kulisszatitkokat tudhatnak meg a feszt belvárosi helyszínén, a tokaji Paulay Ede Színházban: az ország fesztiválozói közül elsőként válhatnak a Rádiókabaré „szereplőivé”, és élőben nézhetik végig, hogyan készül a stand up nagyágyúkat felvonultató kabaréműsor. Dr. Mogács őrülete, Felméri Péter abszurdba fordított kolozsvári élményei, a Szomszéd néni Produkciós Iroda, Szupkay Viktor és a többiek történetei között biztosan akad majd olyan, ami szállóigévé válik az idei Hegy’en. A fiatal humorgeneráció mellett ott lesz egy masszív régi kedvenc: negyed évszázados sikertörténetét ünnepli a tokaji színházban a L’art pour l’art Társulat, akik az abszurd humor legjavát szállítják a hegyaljásoknak.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában