Helyi közélet

2011.07.20. 14:01

Ellenőrnek adta ki magát, majd bántalmazta az eladót

Miskolc - Ellenőrnek adta ki magát, majd egy üveggel többször megütötte egy élelmiszerüzlet eladóját egy férfi kedden délelőtt Miskolcon, a Vörösmarty úton – erősítette meg értesülésünket Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa.

Miskolc - Ellenőrnek adta ki magát, majd egy üveggel többször megütötte egy élelmiszerüzlet eladóját egy férfi kedden délelőtt Miskolcon, a Vörösmarty úton – erősítette meg értesülésünket Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa.A 40-45 év közötti, 170-175 centiméter magas, vékony testalkatú, kockás inget és fekete nadrágot viselő, bajuszos, fehér bőrű férfi nem sokkal fél tizenkettő után lépett be az üzletbe, ahol vásárolt egy üveg italt. Azt mondta magáról, hogy ellenőr, aki éppen próbavásárlást végzett. Úgy tudjuk, olyan szakszerűen intézkedett, hogy először ezt a kijelentését az üzlet 49 éves női eladója nem is vonta kétségbe, azonban amikor gyanút fogott, a férfi a megvásárolt üveggel többször megütötte. Az eladónő védekezés közben meg is harapta az álellenőrt, de azt nem tudta megmondani, melyik kezén, az azonban biztos, hogy a férfi ujja vérezni kezdett. Az álellenőr ezután a flaskával a kezében elmenekült a boltból.

Mivel a férfi semmi jelét nem adta annak, hogy a kifizetett üvegen kívül bármit is el akarna vinni a boltból, egyelőre nem tudni, mi volt a férfi valódi célja az egész akcióval. A rendőrség ismeretlen tettes ellen súlyos testi sértés miatt indított eljárást, és arra kéri olvasóinkat, hogy ha a fenti leírás alapján bárki ráismer a megharapott kezű, bajuszos álellenőrre, tegyen bejelentést bármely rendőri szervnél vagy az ismert telefonszámok valamelyikén.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában