Helyi közélet

2011.07.09. 10:37

Az ígéretek dacára a lyukak még megmaradtak

Miskolc - Pénteken délután még mind az 56 lyukat hiánytalanul megtaláltuk a miskolci sportcsarnok előtt a díszburkolatban.

Miskolc - Pénteken délután még mind az 56 lyukat hiánytalanul megtaláltuk a miskolci sportcsarnok előtt a díszburkolatban.

A múlt hétvégi sörfesztivál szervezői ezeken keresztül horgonyozták le méterhosszú vasrudakkal a sátrukat.

A sörfesztivál szervezői csütörtökön este szóban, pénteken közleményben is megerősítették: a sportcsarnok előtt megsérült térburkolatot pénteken ki fogják javítani. Mint ők is írták közleményükben, a sátor elbontása után három nap állt rendelkezésükre, hogy a tér eredeti állapotát helyreállítsák.

Csütörtökön este az egyik szervező azt mondta, a kövek a telephelyükön vannak, beépítésre várnak, majd a közleményben másnap reggel erre rácáfolva az állt, hogy Miskolc főépítészétől egy nap haladékot kaptak a helyreállításra, mert az ehhez szükséges térköveket és anyagokat be kell szerezniük a tér 2005-ös felújítása során szállító cégtől. A térburkoló anyagokat megrendelték, "hogy tökéletes és eredeti állapotába" tudják visszaállítani a területet. A közlemény utolsó sora: "a térkövek legyártása időbe tellett, a munkálatokat péntekre (2011. 07. 08) befejezzük és az általunk okozott károkat maradéktalanul helyreállítjuk". Ez nem történt meg.

- ÉM-SZP -


Miskolc - Mint ahogy arról a BOON-on szerdán beszámoltunk, megrongálták a hat esztendeje közel 100 millió forintért felújított sportcsarnok előtti teret. A Borsodi Sörfesztivál egyik szervezője, Molnár Gábor sajtóközleményben reagált.


A város főépítésze is megdöbbent a sportcsarnok előtti területet látva, ugyanakkor a hivatal azonnal megteszi a szükséges lépéseket a bérlővel szemben.


Szétgányolták a hat esztendeje közel 100 millió forintért felújított sportcsarnok előtti teret – jelezték Olvasóink. A téren 56(!) darab lyukat fúrtak le tönkretéve a díszkövet.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában