Helyi közélet

2011.06.01. 12:19

Szúrós játszótér a Mátyás király utcán Miskolcon

<p>Miskolc - "Megint önökhöz kell fordulnom, ugyanis elég aggasztó látvány fogad nap mint nap, a Mátyás király utcai játszótéren..." - írja Olvasónk.</p>

"Amíg a több millió, akár milliárd forintos költségvetésű Zöld Nyíl projekttel foglalkoznak, hogy hol púposodott ki, vagy hol nem, és ki a felelős érte, addig az "uniós" játszótéren bújócskázni lehetne a felnőtt nagyságú szúrókás gazban. - írja Olvasónk (név és cím a szerkesztőségben). "Ez nem "szúrja" a kedves városgazda üzemeltetői szemét? Vagy csak az a lényeg, hogy mindenki köteles a saját háza, portája előtt rendet tartani? Mert ha ugyebár ezt nem teszi meg, akkor jön a büntetés. Gondolok itt a hólapátolásra, és sorolhatnám. Nagyon szépen megcsinálták a játszót, rengeteg gyermek, és szülő jár oda. De könyörgöm! Nem kellene rendben tartani? Vagy majd megint akkor fognak egymásra mutogatni, amikor ne adj Isten valamelyik gyermek beleesik, vagy éppen nekimegy a néhol máshol méteresre nőtt szúrókás gazba, és a szülő szépen hamarjában fel fogja jelenteni az üzemeltetőt? Na akkor lenne sárdobálás. Miért kell ezt megvárni? Vagy netalán ez lenne a játszótéri uniós bokor? Vagy éppen arra figyelmezteti a gyerekeket, hogy: hé vigyázz, ne menj tovább, mert már ott a kerítés van? De akkor minek a kerítés? Ezeken a bokrokon már egy rinocérosz sem tudna átgázolni, hogy ne szúrja meg. Végül is csak ott kell levágatni a füvet, ahol a honatyáink és egyéb nagy tudású ember szaladgál? Nem a gyerekek a legfontosabbak számunkra? Mert nekem igen! Legyenek már szívesek észbe kapni, ez a gaz nem egy nap alatt nőtt ki ilyen nagyra!"

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában