Helyi közélet

2011.06.26. 13:54

Ne csak a városlakók, a város is kaszáljon!

<p>Miskolc - A fenti címmel írt közleményt Bazin Géza önkormányzati képviselő (MSZP), hivatkozván a városvezetés azon felhívására, amit a lakossághoz intézett a minap.&nbsp;</p>

Ebben arról tájékoztatták a miskolciakat, hogy lakókörnyezetünk tisztán tartása és rendezettsége közös ügyünk. Kértek mindenkit, hogy ingatlanjaikon, a házuk előtti zöld sávon rendszeresen kaszáljanak, tartsák azt tisztán, hiszen erre önkormányzati rendelet kötelezi őket.

Bazin Géza a városgazdálkodási- és üzemeltetési bizottság tagjaként erre a közleményre a sajátjában úgy reagált, hogy üdvözli ugyan a kezdeményezést, de az önkormányzatot is kötelezi egy rendelet. A költségvetésben viszont az eddigi hat kaszálás helyett idén frekventált belterületen négy, egyéb helyeken három szerepel. Talán ez az oka annak, hogy Miskolc hetek óta az országos élbolyban tanyázik a pollenfertőzöttség szempontjából – vélekedett a a képviselő.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában