Helyi közélet

2011.06.19. 12:44

Mi történt június 18-án Borsod-Abaúj-Zemplén megyében?

<p>Borsod-Abaúj-Zemplén megye -&nbsp; Összeállításunkból megtudhatja, mi történt szombaton Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.</p>

Miskolc -Megrendezték a II. AUTOHIFI ÉS TUNING FESZTIVÁLT az Egyetemi Körcsarnokban! 

Nincs állása? Jobbat szeretne? Segítünk! Tekintse meg a B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja által nyilvántartott 24. heti üres állásokat!

Miskolc - Mint arról már korábban beszámoltunk, a Zöld Nyíl villamos nagyprojekt kivitelezése miatt csütörtöktől újabb változásokkal találkozhatunk a (tömeg)közlekedésben.

Petra miskolci diáklány tavalyi nyara nagyon jól sikerült, így reméli, az idén sem lesz ez másképp. Irány a Balaton, buli, zene és a barátok.

A napokban véget ért NB II-es labdarúgó bajnokság Keleti csoportjában a DVTK az arany-, a Mezőkövesd-Zsóry pedig az ezüstérmet szerezte meg. 

Az Észak-Magyarország úgy értesült, hogy azokkal a diósgyőri futbalistákkal, akiknek most június 30-cal lejár a szerződése, a jövő héten , a rövid pihenő lejártát követően kezdi el a tárgyalást a klubvezetés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában