Helyi közélet

2011.06.12. 10:03

Még mindig keresik Kertész Árpádot

<p>Az elmúlt napokban a&nbsp;Neptun Speciális Mentőcsoport&nbsp;kutyákkal, illetve&nbsp; több&nbsp;polgárőr&nbsp;Egyesület polgárőre átkutatta Majális parkot és annak több km-es körzetét.</p>

2011.Május 23.án eltűnt Kertész Árpád felkutatására 2011.06.11 én személykeresési akcióra került sor Miskolc Bükk körzetében. A kutatásban barlangász szakember, a Neptun Speciális Mentőcsoport, illetve a Miskolc Lyukóvölgy - Vasgyár Polgárőr Egyesület tagjai vettek részt. A keresés során több barlang átvizsgálásra került,illetve több olyan erdős rész, melyen feltételezhető lehetett K.Á tartózkodása.

A keresés eredménytelenül zárult. K.Á kocsját eltünését követően a Majális Parkban találták meg.  Az elmúlt napokban a Neptun Speciális Mentőcsoport kutyákkal, illetve  több polgárőr Egyesület polgárőre átkutatta majális parkot és annak több km-es körzetét.

A bükk természeti adottságai miatt, barlangok átvizsgálásához barlangász szakember is csatlakozott a keresőcsapathoz, ennek köszönhetően több barlang is átvizsgálásra került. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában