Helyi közélet

2011.06.02. 12:22

Mátyás király utca: Már nem szúr a játszótér, sőt!

<p><span style="font-size: small">Miskolc - "Szúrós játszótér a Mátyás király utcán" - írtuk, illetve közöltük le fotóinkkal, videónkkal Olvasónk levelét szerdán. Nos, az illetékesek hihetetlenül gyorsan reagáltak, hiszen csütörtökön reggel 8 órakor a Városgazda munkatársai megkezdték a játszótér gyomtalanítását, és a fűnyírást.&nbsp;</span></p>

"Elgazosodott a terület, de a Városgazda folyamatosan takarítja a várost. Figyelemmel kísérem a parkok, terek, parkolók állapotát, és most a játszóteret igyekszünk rendbe tenni a gyerekek és a szülők kedvére." - nyilatkozta érdeklődésünkre a helyszínen Kovács Józsefné Budai Mária önkormányzati képviselő. Arra a felvetésre, hogy mennyire jellemző az, hogy ilyen "hiper" gyorsan reagáljanak cikkünkre az illetékesek, a következőket mondta a terület önkormányzati képviselője

"Várom a lakosság bejelentését, igyekszem, hogy minden rendben legyen. A játszótér is be volt jelentve, és olvastam is róla a cikket, ezért lehetséges az, hogy tulajdonképpen 24 órán belül megkezdhettük a játszótér takarítását, gyomtalanítását." 


Kapcsolódó cikkek:

Miskolc - "Megint önökhöz kell fordulnom, ugyanis elég aggasztó látvány fogad nap mint nap, a Mátyás király utcai játszótéren..." - írja Olvasónk.

Miskolc - Szétnéztünk Miskolcon többfelé, hogy mekkora a fű és a gyom a városban. Sajnos lehangoló képet kaptunk.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában