Helyi közélet

2011.06.11. 11:50

Mákvirágok – Elfogott virágtolvajok Borsodban

<p>Alsózsolca, Miskolc -&nbsp;A napokban két virágtolvajt fogtak el a rendőrök Alsózsolcán illetve Miskolcon. &nbsp;Az összegyűjtött mákvirágok gyorsított eljárás keretében kerültek bíróság elé.</p>

Aki a virágot szereti: nem szedi!

Egy alsózsolcai közintézmény előtti virágosládából több virágot tépett ki tövestől egy férfi. A helyi virágtolvaj később egy családi ház kerítésén behajolva további virágokat orozott el. A Felsőzsolcai Rendőrőrs járőrei a bejelentést követően azonnal elfogták a 46 éves férfit, akit a Miskolci Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vett és lopás miatt indított vele szemben eljárást. A hatóság gyorsított eljárás keretében állította bíróság elé a tolvajt, akivel szemben a taláros testület pénzbírságot szabott ki.

Eldobott virág, balszerencse!

 A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei Miskolc belvárosában teljesítettek szolgálatot június 4-én a hajnali órákban. A rendőrök arra lettek figyelmesek, hogy egy férfi, amikor meglátta őket a földre dob egy szatyrot. A rendőri intézkedés során kiderült, hogy a 45 éves helyi férfi korábban 16 tő virágot húzott ki a Széchenyi utcán elhelyezett virágládákból. A Miskolci Rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett férfival szemben lopás miatt indított eljárást, amelyet gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással tervez befejezni.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában