Helyi közélet

2011.06.01. 20:18

Kun Attila is búcsút intett a Miskolci Sportiskolának

<p>Miskolc -&nbsp;A Miskolci Városi Sportiskola Nonprofit Kft. éléről távozott <strong>Kun Attila</strong>, akit 2009 elején – a szervezet gazdasági társasággá történő átalakulásakor – határozott időtartamra, öt évre választott meg ügyvezető igazgatónak Miskolci Megyei Jogú Város közgyűlése.</p>

Kun Attilát szerdán a sportiskola évzárójával kapcsolatban szerettük volna kérdezni, de érdeklődésünkre elzárkózott a válaszadás elől, mondván nem illetékes már nyilatkozni semmilyen sportiskolai ügyben, ugyanis közös megegyezéssel megszűnt a munkaviszonya a Miskolci Városi Sportiskola Nonprofit Kft-nél május 31-i dátummal, és ugyanezen napon az ügyvezetői teendők ellátása alól is mentesült. Kun Attila érdeklődésünkre azt is elmondta, hogy munkáltatójával állapodott meg távozásáról, és bár ennek egy formai része még hátra van – ugyanis mivel a közgyűlés hagyta jóvá a kinevezését, így a képviselő-testületnek is hozzájárulását kell adnia a távozásához –, de ez nem befolyásolhatja a már megszületett megállapodást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában