Helyi közélet

2011.06.15. 15:03

Körforgalomban borította fel a motorost a 37-esen

<p>Miskolc - Személyi sérüléses közlekedési baleset történt a 37-es számú főúton az ongai körforgalomban szerdán délután.</p>

Egy Simson kismotorral közlekedő férfi haladt a körforgóban, amikor Szerencs irányából egy Ford dobozos autóval közlekedő sofőr nem adott elsőbbséget a kétkerekűnek és nemes egyszerűséggel felborította a vezetőjével együtt.

A motorkerékpár vezetője könnyebben megsérült, őt kórházba szállították a mentők. Az anyagi kár minimális, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.


Borsod-Abaúj-Zemplén megye - A legutóbbi TISPOL európai közúti ellenőrzés idején, a rendőrök elsősorban az ittas vagy kábítószer hatása alatt álló járművezetők forgalomból történő kiszűrésére fordítottak kiemelt figyelmet Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Nézze meg, hogy hol mérik a gépjárművek sebességét Borsod-Abaúj-Zemplén megyében júniusban! (A traffipax mérések közölt helyszínei és időpontjai tájékoztató jellegűek, a rendőrség a változtatás jogát fenntartja.)

Miskolc - Anyagi káros közlekedési baleset történt kedden Miskolcon a Petőfi utcán.

Miskolc - Anyagi káros közlekedési baleset történt Miskolcon az Arany János téren kedden délelőtt.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában