Helyi közélet

2011.06.28. 11:29

Késsel szúrta mellbe magát Miskolcon

Miskolc - Holtan találtak otthonában, egy Feszty Árpád úti lakásban hétfőn délután egy 58 éves férfit.

Miskolc - Holtan találtak otthonában, egy Feszty Árpád úti lakásban hétfőn délután egy 58 éves férfit.A mellén késsel szúrt sérülés volt, ez okozta a halálát. Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa arról tájékoztatott, hogy a helyszíni szemle során kizárták az idegenkezűség lehetőségét, ezért az ügy részleteit a Miskolci Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás során igyekszik tisztázni.

Szokatlan, ám nem ritka módja az öngyilkosságnak, hogy az áldozat késsel szúrja meg magát. A legnagyobb visszhangot kiváltott hasonló öngyilkosság ez év januárjában történt, amikor Pleszkán Frigyes jazz-zongorista, a „magyar Oscar Peterson” hetvenkilenc késszúrással ölte meg magát.

ÉM-SZP

Miskolc - Hétfőn helyszíni szemlét folytatott le a rendőrség egy miskolci lakásban, ahol szúrt sérüléssel holtan találtak egy férfit – tájékoztatta lapunkat Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában