Helyi közélet

2011.06.30. 14:00

Kelet Szépe 2011: A Tisza után a Stathoss-szigetre

Kazincbarcika, Tiszacsege - A Kelet Szépe 2011. szépségverseny döntősei pénteken indulnak Görögországba.

Kazincbarcika, Tiszacsege - A Kelet Szépe 2011. szépségverseny döntősei pénteken indulnak Görögországba.

Két napig vendégeskedtek a közelmúltban Tiszacsegén a Kelet Szépe 2011. szépségverseny döntősei. Először a Leányfalu névre keresztelt  hajón töltöttek el több órát, ahol elkészültek a bemutatkozó filmek, majd fotózásra került sor– közölte az Észak-Magyarországgal Hasulyó János főszervező. Öt órán keresztül hasították a habokat és aki nagyobb sebességre vágyott, azokat motorcsónakkal  repítették a Tisza festői környezetében. Több lány is kipróbálta a vízi síelés tudományát, nem is akárhogyan... A lányok között akadt olyan, aki életében először állt a vízen, ám profikat megszégyenítő magabiztossággal siklott a folyón. 

A főzéstől sem esnek kétségbe

A lányok egytől-egyig ragyogtak a napfényben, így nem csoda, hogy a parton egyre csak gyülekeztek a férfi rajongók, és egyik ámulatból a másikba estek a szépségektől. A fotózás késő estig folytatódott, utána pedig egy grill-partyn szórakoztak a lányok hajnalig. Többen megmutatták főző tudományukat is, így elmondható, hogy ha Görögországban a szigeteken nem lesz majd étterem, akkor sem esnek kétségbe. Igen sikeres és mozgalmas napokon vannak túl a Kelet Szépe 2011. döntősei, akik ismételten elmondták, hogy mennyire más ez a verseny, mint a többi...Olyan érzésekkel gazdagodtak, amit sehol máshol nem kaptak meg és már nagyon várják a görögországi döntőt! Minél több extrém sportot szeretnének kipróbálni majd ezután is. A döntősök egyébként szombaton indulnak el tíznapos vetélkedőjükre Görögországba, ahol többek között a Havai fehér homokját idéző Stathoss-szigeten is eltöltenek három napot.

ÉM-BGy

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában