Helyi közélet

2011.06.03. 16:17

Játékgép feltörőket keres a rendőrség

<div> <p>Szerencs - A Szerencsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat nagyobb értékre elkövetett lopás gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.</p> </div>

A rendelkezésre álló információk szerint 2011. április 22-én 17.00 óra körüli időben egy szerencsi benzinkút játékgépét eddig ismeretlen tettesek felfeszítették, melyből eltulajdonították a pénzkazettát a benne lévő több, mint 200.000-forinttal együtt.

Az elkövetők felkutatására tett intézkedések ezidáig eredményre nem vezettek.

A töltőállomás kamerarendszere a feltételezett elkövetőkről is rögzített felvételeket - melyet hatóságunk mellékelten közzétesz.

A Rendőrség kéri, hogy aki a felvételeken látható személyekkel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, őket felismeri, vagy felismerni véli, jelentkezzen a Szerencsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán. Megtehetik személyesen, illetve telefonon a 06-47/563-340-es számon, vagy az ingyenesen hívható 107, 112-es segélyhívó számokon.

A rendőrség a bejelentő személyét bizalmasan kezeli.

Segítségüket köszönjük!

- A Szerencsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában