Helyi közélet

2011.06.08. 08:20

GYÁR Fesztivál Miskolcon

<p>Miskolc -&nbsp;Soha nem látott könnyűzenei paletta Miskolcon! GYÁR Fesztivál jegyelővétel indul!</p>

Ismét bővült a GYÁR Fesztivál zenei palettája, hiszen a SOLIWORK (S), a SKINDRED (UK), a N.O.H.A. (D) EELKE KLEIJN (NL), a JAYA THE CAT (NL), a WE ARE THE OCEAN (UK), és az ELVIS JACKSON (SLO) mellett a WILHELM SCREAM nevű amerikai banda is tiszteletét teszi Miskolcon 2011. augusztus 18-20. között az Egyetemvárosban.

Természetesen a magyar fellépők közül is itt lesznek az igazi fesztiválkelléknek számító bandák. Ebből néhány példa a teljesség igény nélkül:  Irie Maffia, 30Y, Vad Fruttik, Kowalsky meg a Vega, Road, FISH!, Kiscsillag, Subscribe, Depresszió, Freshfabrik, Paddy and the Rats, Belmondo.

A június 30. napjáig bérletet váltók között ajándékcsomagot sorsolnak ki a szervezők, így érdemes mihamarabb megváltani a színvonalas programokra a belépőt. Idén a hagyományos jegyértékesítés mellett, már online is megvásárolhatóak az igen csak jutányosnak számító fesztiválbérletek. A érdeklődők Club Miskolcban (Miskolc, Széchenyi utca 28. 1/4. szám alatt),  valamint a Corner Stage Kávézóban is hozzájuthatnak az aranyat érő tikettekhez.

Az idei évben nem csak koncertekkel, hanem testi és lelki egészséggel foglalkozó programokkal, sportolási lehetőséggel és sportvetélkedőkkel, kollégiumi szálláshelyekkel, valamint sátorozási lehetőségekkel várják az érdeklődőket.

További információk a www.gyarfesztival.hu, a www.club-miskolc.hu oldalakon valamint a www.facebook.com/gyarfesztival profilon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában