Helyi közélet

2011.06.30. 17:49

Gondatlan emberölés gyanújával nyomoznak

Hejőpapi - Gondatlanságból elkövetett emberölés alapos gyanújával, ismeretlen tettes ellen indított büntetőeljárást a megyei rendőr-főkapitányság a szerdán délután emésztőgödörbe esett, és ott életét vesztett két éves kislány halálának ügyében – tájékoztatta lapunkat Egyedné Novodonszki Éva, a főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa.

Hejőpapi - Gondatlanságból elkövetett emberölés alapos gyanújával, ismeretlen tettes ellen indított büntetőeljárást a megyei rendőr-főkapitányság a szerdán délután emésztőgödörbe esett, és ott életét vesztett két éves kislány halálának ügyében – tájékoztatta lapunkat Egyedné Novodonszki Éva, a főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa. Úgy tudjuk, a kislány édesanyjának be kellett mennie a gyámhivatalba, de gyermekét – más gyerekek és több felnőtt családtag társaságában – otthon hagyta. A gyerekek az udvaron játszottak, ahol a ház mögött található az emésztőgödör, amit egy lemezzel letakartak.

A hevenyészett fedél azonban félre csúszott, és a kislány a szennygödörbe esett, innen húzták ki a keresésére indult családtagok, akik a rendőrséget is értesítették. Bár a mentők gyorsan a helyszínre érkeztek és legalább egy órán keresztül próbálkoztak vele, de nem sikerült újraindítaniuk a kislány szívét.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában