Helyi közélet

2011.06.16. 08:19

Felborult egy betonelemeket szállító kamion az arnóti körforgóban

<p>Miskolc -&nbsp;Hatalmas káoszt okozott a reggeli csúcsban egy &nbsp;felborult kamion csütörtökön.</p>


09.10: A kamionból üzemanyag ömlött az úttestre, illetve a jármű és a többtonnás betonelemek elzárták a körforgalom egy részét. Kollégáink a helyszínre érkezve a kifolyt gázolajat semlegesítették, megszüntették a szivárgást, majd csörlő segítségével a járművet talpára állították. A jármű vezetője elsődleges információink szerint könnyebb sérüléseket szenvedett, más járműben nem keletkezett kár. A mentés jelenleg is tart,vontató járművet várnak a helyszínre - tájékoztatta a Borsod Online-t Bódi Zoltán, a Miskolci Tűzoltóság szóvívője.


08.19: Miskolc irányába haladt egy 6 tengelyes nehézgépjármű, ami betonáthidaló-elemeket szállított, amikor elsdődleges és helyszínen szerzett adatok szerint  megcsúszott a rakomány és felborította a nehézgépjárművet az arnóti körforgalomban.

A reggeli csúcsforgalomban a Miskolcról és Miskolcra tartó hatalmas forgalom a körforgalom egyik felén tudott csak váltakozó irányba haladni, amely rendőri irányítás mellett is nagyon lassú volt.

A Miskolci Tűzoltóság nagy erőkkel vonult a helyszínre, hogy talpra állítsák a nehézgépjárművet

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában