Helyi közélet

2011.06.20. 09:28

A műszaki karok hallgatói is megkapták a diplomát a Miskolci Egyetemen

<p>Miskolc -&nbsp;A Műszaki Földtudományi Karon és a Műszaki Anyagtudományi Karon végzetteket búcsúztatták szombaton.</p>

Folytatódott a diplomaátadók sora a Miskolci Egyetemen szombaton. A Műszaki Földtudományi Karon és a Műszaki Anyagtudományi Karon végzettek diplomaátadását tartották . A nyilvános ünnepi Egyetemi Szenátusi Ülésen Ph.D doktori okleveleket, címzetes egyetemi tanári és docensi oklevelet,- tiszteletbeli doktori oklevelet, egyetemi és kari kitüntetéseket, Kiváló Oktató Diplomát és Becsületdiplomát is adományoztak.

Dr. Tihanyi László, a Műszaki Földtudományi Kar dékénja bejelentette, hogy a Karon a 2010/2011 tanév II. félévében egyetemi szintű graduális képzés keretében, záróvizsgát tett 36 fő, oklevelet szerzett 18 fő. BSc alapképzés keretében záróvizsgát tett 49 fő, oklevelet szerzett 19 fő. Olajmérnöki szakirányú továbbképzés keretében oklevelet szerzett 1 fő. Geotermikus szakmérnöki képzés keretében oklevelet szerzett 15 fő. MSc geográfus záróvizsgát tett 3 fő, oklevelet szerzett 2 fő.

Dr. Gácsi Zoltán a Műszaki Anyagtudományi Kar dékánja bejelentette, hogy Karukon a 2010/2011. tanévben sikeres záróvizsgát tett 42 fő, közülük oklevelet vehetett át 19 fő.

KITÜNTETETTEK

Címzetes egyetemi tanár cím: Dr. Fancsik Tamás, Dr. Diószegi Attila

Címzetes egyetemi docens cím: Dr. Dakó György, Dr. Hámor Tamás István Zsolt, Dr. Komlósi Zsolt, Dr. Szilágyi Zsombor, Sárközi György

Tiszteletbeli doktori cím: Dr. Némedi Varga Zoltán,

Signum Aureum Universitatis: Jean-Francois Forissier, Prof. Dr. HevesiAttila , Zádory Zoltán

Pro Universitate: Prof. Dr. Csőke Barnabás, Prof. Dr. Hansde Ruiter, Prof. Dr. Szűcs István

A Miskolci Egyetemért Érdemérem: Prof. Dr. Somosvári Zsolt

Nemzetközi Kapcsolatokért: Dr. Bikfalvi Péter

Miskolci Egyetem Érdemes Oktatója: Morvai Tibor, Dr. Zergi István, Dr. Lengyel Attila


Kapcsolódó cikk:

Miskolc - A Miskolci Egyetemen megkezdődött az idei diplomaátadások sora. Pénteken két kar végzősei vettek át oklevelet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában