Helyi közélet

2011.02.20. 19:58

A hét második felében sok napsütés

<p>Hétfőn a Kárpát-medencétől délre egy mediterrán ciklon vonul el, emiatt csak kevés napsütésre lehet számítani. Ennek a légörvénynek a visszakanyarodó, okklúziós frontja kedd estétől okoz kevés csapadékot.</p>

Hétfőn erősen felhős vagy borult lesz az ég, kevés napsütésre a nap második felében készülhetünk. Csapadék nem valószínű. Mérsékelt, időnként élénk lesz az északkeleti szél, de a megye északkeleti részén erős széllökések is lesznek. A hőmérséklet reggelre -5, -6 fokig csökken, napközben -1 és +1 fok közé emelkedik.

Kedden és Szerdán borult lesz az ég, és kedd estétől több helyen valószínű hószállingózás, kisebb havazás. A hőmérséklet reggel -5, -6, délután -1 fok körül alakul. Csütörtöktől sok napsütésre, és kevés felhőre van kilátás. A hőmérséklet napközben kevéssel fagypont fölé emelkedik. Vasárnaptól fordulhat ismét felhősebbre, csapadékosabbra az időjárás.

Bujdosó Bence

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában