Helyi közélet

2010.12.26. 20:14

Üres állások Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

<p>Nincs állása? Jobbat szeretne? Segítünk! Tekintse meg a B.-A.-Z. Megyei Munkaügyi Központ állásajánlatait az 51. hétre!</p>


Lényegesen nem változott a BUX a nap végére

fuggetlen | 2010.12.23 18:51
Valamelyes gyengült, de lényegesen nem változott a Budapesti Értéktőzsde indexe csütörtökön záráskor. Igaz, a Fitch kora délutáni bejelentésére, amellyel egy fokozattal leminősítette.

Mától lehet nyilatkozni a magán-nyugdíjpénztári tagságról

fuggetlen | 2010.12.22 15:06
Szerdától fogadja a 36 nyugdíjbiztosítási igazgatóság azokat, akik személyesen kérik magán-nyugdíjpénztári tagságuk fenntartását, ugyancsak szerdától kezdik postázni a törvényi változást ismertető tájékoztató levelet a 3,2 millió pénztártagnak - mondta Mészáros József, az Országos Nyugdíjbiztosítási főigazgatóság vezetője.

A Hell Energy 2010-ben is folytatta a tehetséges sportolók támogatását

boon | 2010.12.20 18:46
A Hell Energy Magyarország Kft. már a kezdet kezdetén, a cég létrejöttekor elkötelezte magát az autósportok és a tehetséges pilóták mellett. A Hell Racing Team életre keltésével sikerült a különböző szakágakban versenyző tehetséges sportolókat egy csapatba gyűjteni. A Hell célja az volt, hogy a csapatszellem és csapategység, valamint a biztos háttér megteremtése még kiválóbb eredményre ösztönözze a pilótákat.

Mik lesznek a legkeresettebb szakmák 2011-ben?

mon | 2010.12.20 16:33
Az elmúlt néhány évben a világgazdaságban végbement spirális folyamatok, rendkívül kedvezőtlenül hatottak a munkaerő-piacra, melynek következményeként világszerte, becslések szerint több mint 20 millió munkahely szűnt meg.

Vezetőváltások a munkaügyi központban

eszak | 2010.12.14 19:23
Miskolc - Hat megyei kirendeltségvezetőt váltottak le az Észak-Magyarországi Regionális Munkaügyi Központban, így a miskolci, a sátoraljaújhelyi, a sárospataki, a tokaji, a mezőcsáti és a kazincbarcikai vezetőknek kellett távoznia.

A dinamikusan növekvő Hell Energy átfogó vállalatirányítási rendszert vezet be

boon | 2010.12.14 12:48
2011-től az újonnan megnyíló palackozóüzem beindításával, a piacvezető Hell Energy Magyarország Kft. termelésének döntő része Magyarországra kerül át. A vállalat tulajdonosai az SAP vállalatirányítási informatikai rendszer bevezetése mellett döntöttek, mivel meglátásuk szerint ez a rendszer az egyik kulcsa annak, hogy a termelés az új gyárban a lehető legmagasabb színvonalon működjön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában