Helyi közélet

2010.11.03. 13:38

Motiváció és minőség

<p>Kazincbarcika - Ha van megfelelő motiváció és kontroll, akkor lehet minőséget, értéket teremteni, s lehet jól és eredményesen dolgozni az élet bármely területén – így összegezhetjük azon előadások mondanivalóját, melyek a kazincbarcikai tűzoltósági szakmai konferencián elhangzottak.</p>

A rendezvényen Klimon István, Kazincbarcika alpolgármestere köszöntötte a megjelenteket, kiemelve a helyi tűzoltóság fontos közösségi szerepvállalását és szakmai tevékenységéből adódó megbecsültségét a térség lakói körében. 
A tanácskozásra 4 megye (Borsod, Heves, Szolnok és Szabolcs) 16 tűzoltóságáról érkeztek vendégek, a meghívottakkal és előadókkal együtt közel százan. A „Tűzoltóság, vezetéselmélet, minőségirányítás” címmel rendezett konferencián a szakmai oldalt a Paksi Atomerőmű, a BorsodChem Zrt. és többek között a BC-KC Formalin Üzem képviselője elemezte, míg a civil és az üzleti szférát a helyi Ambrózia Étterem és Panzió tulajdonosa, továbbá Lipcsák János káplán mutatta be. Véleményük egybe csengett: a hatékonyság és ezzel együtt az eredményesség kulcsa az együttműködés, a motiváció, és a minőség. Ennek megteremtése, a feltételrendszerek kidolgozása a mindenkori vezetők feladata. Ha összhangba kerülnek a lehetőségek és az elvárások, akkor az élet bármely területén érhetünk el sikereket, legyen az tűzoltás, felszolgálás, vagy éppen áldozatvállaló karitatív tevékenység. 
A szakmai konferenciát kötetlen beszélgetés és közös ebéd zárta.
- G. J. -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában