Helyi közélet

2010.11.15. 17:03

Kanyarodás közben ütköztek Miskolcon

<p>Miskolc - Személyi sérüléses közlekedési baleset történt Miskolcon a Zsigmondy utcán hétfőn délelőtt.</p>

A belváros irányába haladt a külső sávban egy Toyota a Zsigmondy utcán, amikor a sofőr meggondolta magát és nemes egyszerűséggel visszafordult az úton. Az volt a probléma, hogy a belső sávban, ugyanabba az irányba haladó Mercedessel ütközött közben. A Toyota sofőrjét könnyű sérüléssel szállították kórházba a mentők.

Az érintett útszakaszt egy rövid időre le kellett zárni a forgalom elől. Az anyagi kár jelentős, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.


Bűnmegelőzési Fotópályázat

boon | 2010.11.15 07:26
A Miskolci Rendőrkapitányság a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályával közösen az *Egyes települések közbiztonságának javítását célzó együttműködéshez kapcsolódó támogatások elnyerésére* címmel kiírt belügyminisztériumi pályázat keretein belül VÉDJÜK MEG ŐKET! címmel digitális fotó és számítógépes grafikai pályázatot hirdet.

Ketten haltak meg az utakon a hétvégén

eszak | 2010.11.14 16:15
Miskolc - Két halálos baleset is történt megyénk útjain hétvégén. Az egyik Miskolcon, a tapolcai úton, a másik Tokaj és Tiszaladány között, mindkettő pénteken.

Kerékpárost ütöttek ki a parkolóban Miskolcon

boon | 2010.11.13 17:10
Miskolc - Személyi sérüléses közlekedési baleset történt Miskolcon, a József Attila úti hipermarket parkolójában.

Árokban landolt egy Ford Miskolcon

boon | 2010.11.13 15:49
Miskolc - Anyagi káros közlekedési baleset történt Miskolcon az Ifjúság utcán szombaton délután.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában