Helyi közélet

2010.11.04. 16:07

Egy miskolci diák "Az Év Ifjú Természetfotósa"

<p>Budapest, Kazincbarcika, Miskolc - Tizennyolcadik alkalommal hirdette meg a régió talán legrangosabb természetfotós pályázatát, a NaturArt-ot a Magyar Természetfotósok Szövetsége. A versengésben egy 17 esztendős miskolci diák, Kaszás Tamás "Az Év Ifjú Természetfotósa" címet nyerte el.</p>

A Magyarországon és külföldön is elismert szakemberekből álló zsűri választotta ki a 12 kategória díjazott fotóit, és azt a 112 képet, melyeket a Magyar Természettudományi Múzeum, Az Év Természetfotósa 2010 kiállításán az érdeklődők is megtekinthetnek.

Kaszás Tamás, a 2010. év Ifjú Természetfotósa díj nyertese 1993. december 22-én született Kazincbarcikán; itt végezte az általános iskolát is. Jelenleg a miskolci SPIC Művészeti Líceum alkalmazott fotográfus szakán tanul. Gyermekkorától érdeklődik a fotózás iránt, amellyel komolyabban 5 éve foglalkozik. Kedvenc időtöltése a természetfotózás, sok időt töltök madarak, állatok fotózásával.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában