Helyi közélet

2010.11.15. 15:18

Azonosították a tiszaújvárosi halálos baleset áldozatát

<p>Tiszaújváros - November 04-én 17 óra 20 perckor a 35 számú főúton Polgár irányából Tiszújváros felé vezette Lada Szamara személygépkocsiját egy 41 éves miskolci férfi.</p>

Az autó vezetője a lakott területen kívüli, közvilágítás nélküli útszakaszon feltehetően nem a látási viszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét, ennek következtében későn észlelte a vele azonos irányba, az úttest jobb szélén kerékpárral közlekedő férfit. Az autó vezetője a kerékpárost elütötte, majd az ütközést követően kb. 800 méter távolságban egy bekötő úton állt meg.

A baleset következtében a kerékpáros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhalálozott. A helyszínen az elhunyt kerékpáros férfi személyazonosságát iratai hiányában nem sikerült megállapítani, ezért a rendőrség a lakosság segítségét kérte.

Az elhunyt kerékpáros személyazonosságát a hatóság az eltelt időszakban megállapította. A Nyírbátori Rendőrkapitányság eltűnés miatt kereste a nyírbogáti lakhellyel rendelkező 50 éves férfit.

A baleset körülményeit szakértő bevonásával a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti osztálya vizsgálja.


Halálos baleset a 35-ösön

boon | 2010.11.04 22:08
Polgár, Tiszaújváros - Halálos közlekedési baleset történt a 35-ös számú főúton csütörtökön kora este.

Halálos baleset Tiszaújvárosnál

fuggetlen | 2010.11.04 18:55
Polgár, Tiszaújváros - Halálos baleset történt a 35-ös főúton csütörtökön este, valamivel hat óra előtt. Az áldozat egy hatvan év körüli férfi, aki az elsődleges információk szerint kivilágítatlan kerékpárral, láthatósági mellény nélkül haladt Tiszaújváros felé, amikor egy autó elütötte. Még tart a helyszínelés, a főutat lezárták Polgár és Tiszaújváros között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában