Helyi közélet

2010.10.03. 19:12

Választás hamisítatlan őszi hangulatban

<p>Miskolc - A vasárnapi családi ebéd után pedig készűlődés lesz a jövő heti munkára.</p>

A voksolás aktusát leszámítva a szokásos programok szerint zajlott a mai nap – tájékoztatott Regős Zsolt. Délelőtt szolgálata volt a kórusával és akkor ment el szavazni is. A vasárnapi családi ebéd után pedig készűlődés lesz a jövő heti munkára – ismerteti a terveit. Cindula Gábor biztonsági őrként 24 órás szolgálatban van. Hétkor kezdődik a műszak, így elsőként, már hat órakor megjelent az avasi szavazókörben.

Ő ellenőrizte a szavazóurnát, majd be is dobta céduláját. Korábbi munkahelyén 6-kor volt a váltás, ott úgy oldották meg, hogy kollégája kicsit ráhúzott a műszakra míg ő szavazott. Pusztai László kihasználva a kedvező időt, nejével együtt már délelőtt „leszavazott”. Egyébként a ház körüli munkával telik a nap, a fűnyírás már megvolt és délután, ha úgy alakul, az épület faszerkezeteinek téli állagmegóvása lesz soron.

Elővették a téli ruházatot, mosás után a szabadban száradnak a kellemes időben. Most indították be a fűtést, kiderült: javítani való van rajta. Az elmúlt hónapok „átlagtevékenységét” folytatta vasárnap Jenei László is: regényén dolgozott. Már az utolsó fejezetnél tart, októberre elkészülhet. A vasárnapi ebéd után nejével ment el szavazni utána pedig visszatért az íráshoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában