Helyi közélet

2010.10.28. 15:25

Túranapok az őszi szünetben

<p>A Bükki Fiatalok Természetjáró Egyesülete tartalmas programokat szervez az őszi szünetre. Ez évben november 2-5-ig terjedő időszakban, akár napi jelentkezési lehetősséggel napköziket, táborokat biztosítanak. A túranapokra felnőttek is jelentkezhetnek.</p>

Íme a "menü": Bükki Kalandtúra Őszi nap (11.02.), Bükki Zoo Őszi nap (11.03.), Bükki Barlangtúra Őszi nap (11.04.), Szlovákiai Kalandtúra Őszi nap (11.05.). Az őszi tábor 4. napján látogatás a Szlovák-paradicsomban található Zejmár-szurokba, ahová szülőknek, felnőtteknek is lehet jelentkezni.

Az útvonal: Imrikfalva (Dedinky) - Iglófehérvíz (Biela vody) - Zejmár szurdok (Zejmarska roklina) - Gerava-fennsík (Geravy) - Kis Zajf elágazás - Zajf elágazás - Sztracenai-völgy - Imrikfalva (Dedinky) Gölnici-víztározó. A táv 9 km, a túra időtartama kb 4 óra. A túra közepes erősségű, különleges felszerelést nem igényel, a létrákon és pallókon, láncos kapaszkodókon a szédülésmentesség fontos. Bővebb információ Makár Richárdtól és Kmeczkó Edittől kérhető a 70/236-83-62-es telefonszámon, vagy email-ban a [email protected] címen.Ugyanakkor úgynevezett bentlakásos őszi horgásztáborba is jelentkezhetnek az érdeklődők, amely Tiszalúconon november 3-6-ig kerül megrendezésre. Bővebbet Hircsu Nóra ([email protected], 20/471-35-62) vagy Katona Zsolt([email protected], 30/636-14-82) árul el a jelentkezőknek.

További részletes információ itt olvasható: http://www.bukkikalandozoo.hu/tabor_rendezveny/tabor/


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában