Helyi közélet

2010.10.15. 18:13

Életmentő segítség: erdős területen találtak rá az eltűnt idős bácsira

<p>Szerencsésen zárult annak az eltűnt 81 éves idős bácsinak az ügye, akit a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai csütörtökön késő este a bejelentést követő két óra elteltével találtak meg Szakáldnál.</p>

Október 14-én este a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság ügyeletére hozzátartozója jelentette be az idős helyi férfi eltűnését. A szolgálatban lévő járőrök miután a kereséshez szükséges intézkedéseket megkezdték egy szemtanú jelezte, hogy a várostól mintegy 15 km-re lévő Szakáld településen láttak egy egyedül mozgó olyan idős személyt, akire ráillett az eltűnt férfi személyleírása.

A kutatásba időközben a szolgálatban lévő körzeti megbízottak mellett bekapcsolódtak a közrendvédelmi osztály, valamint a kapitányság bűnügyi forrónyomos csoportjának munkatársai is.

A gyors és szakszerűen vezetett kutatási tevékenységnek köszönhetően Szakáld temetője melletti erdős, bokros területen a bejelentéstől számított mintegy két óra elteltével a járőröknek sikerült megtalálniuk az eltűnt idős férfit. 

Az aljnövényzettől átázott és átfázott bácsi kálváriája így szerencsés véget ért, akire a rendőrök előbb meleg öltözéket adtak, majd a kiérkező hozzátartozók bevonásával gondoskodtak orvosi átvizsgálásáról és hazaszállításáról.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában