Helyi közélet

2010.10.06. 19:23

L.L. Junior a világ legbátrabb kislányánál

<p>Miskolc - Egy álom vált valóra: Izabella kedvenc énekesével találkozhatott második transzplantációja előtt.</p>

Mi már nem engedjük el egymást – ezekkel a szavakkal köszöntötte tegnap L.L. Junior a 6 éves Gerhardt Izabellát a miskolci Ronald McDonald Házban. Ő volt ugyanis a kislány meglepetés ajándéka a Csodalámpa Alapítvány jóvoltából. Izabella második transzplantációjára vár, ötödik hónapja fekszik kórházban, kedden pedig beköltözik a steril boxba, amelyet minimum egy hónapig nem hagyhat el és ott csak édesanyja látogathatja. Az alapítvány munkatársai éppen ezért időzítették szerdára az énekes miskolci látogatását.

Izabellának egyik nagy álma volt, hogy találkozzon L.L. Juniorral, már korábban is próbálták megszervezni, de akkor a kislány még nem mehetett közösségbe. Mikor szerda délután édesanyjával megérkezett a házba, azt hitte azt a szobát nézik meg, ahol anyukája lakik majd, míg ő a setril boxban lesz. Nem is sejtette, hogy egyik álma válik valóra. A cserfes kislány minden játékot kipróbált, csúszdázott, míg az alapítvány munkatársai izgatottan várták, hogy Junior megérkezzen. A program csúszott egy kicsit, mert az énekes autója lerobbant, de aztán segítséggel csak ideért Izabellához. Mikor a kislány meglátta odaszaladt, átölelte és valóban úgy tűnt, nem engedik el egymást. Nemcsak Izabella és az anyukája sírt örömében, de az énekes is elérzékenyült. Átölelte Izabellát és egyik dalát énekelte neki: „...a zene legyőz mindent...”

Sírás a vége

Minden alkalommal rámjön a zokogás – mesélte nekünk L. L. Junior. Elmondta: az alapítvány jóvoltából többször látogat meg beteg gyerekeket, elhívja őket a koncertjeire és később is tartja velük a kapcsolatot. Szerencsére sokan meggyógyulnak és azt gondolom, hogy ha csak egy kicsit is, de ebben nekem is szerepem van – vallja. Hiszen – folytatta – a gyógyulásnál sokat számít a gyerek lelkivilága.

Izabella egy CD-t is kapott Juniortól, amire azt írta az énekes: a világ legbátrabb kislányának...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában