Helyi közélet

2010.10.21. 17:24

Új "pályaudvar" Miskolc szívében

<p>Miskolc - Októbertől ingyenes hallásszűréssel várja ügyfeleit a „Victofon Hallásvonat”, a Centrumtól pár méterre.</p>

A miskolciak és környékbeliek körében már ismert, a hallásjavítás terén közel 20 éve ténykedő magyar cég legújabb, egyénre szabott hallásjavító megoldásai ezentúl a belvárosban is elérhetők. A vizsgálatra jelentkezők 3 munkanapon belül időpontot kapnak az ingyenes, fájdalommentes hallásvizsgálatra és tanácsadásra. A sokéves tapasztalattal rendelkező fül-orr-gégész orvosok és szakasszisztensek a mintegy 24 perces vizsgálatot követően praktikus tanácsokat adnak az ügyfeleknek. Megismertetik őket a hazai és külföldi digitális hallókészülékekkel, amelyek egy része a fül mögött, más részük a hallójáratban szinte rejtve helyezhető el. A készülékek kipróbálhatók. A hallókészülékkel rendelkezők számára heti egy napon gyorsszervízt is biztosítanak. Továbbá olyan kommunikációt segítő eszközöket (telefont, ébresztőórát, tévéhez csatlakoztatható fejhallgatót) is kínálnak, amelyeket kimondottan hallókészülékesek számára fejlesztettek ki.

ÉM-SzK

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában