Helyi közélet

2010.10.15. 10:44

Ágyneműnek álcázta magát Ózdon - lebukott

<p>Ózd - Ágyneműtartóban próbált elbújni a rendőrök elől egy férfi a napokban Ózdon. Elfogatóparancs volt ellene érvényben, az egyenruhások ezért keresték. Azóta már börtönben van.</p>

A rendőrök a napokban, éjszaka kopogtattak az ózdi családi ház ajtaján. Egy férfit kerestek, aki ellen elfogatóparancsot adott ki a hatóság, mert börtönbe kellett volna vonulnia. Egy asszony nyitott ajtót, aki azt mondta az egyenruhásoknak, már nagyon rég nem látta az említett személyt, és nem is sejti, hol lehet. A járőrök ennek ellenére átfésülték az épületet, ebben a nő is segítségükre volt. Mikor azonban elértek az egyik ágyhoz, csak az egyik felét volt hajlandó kinyitni, azt állította, a másik része nem mozdítható.

Az ágynemű ennek ellenére könnyedén kinyílt, a férfi a kispárnák közé bújt el. A rendőrök a megbilincselték a rejtőzködőt, majd előállították. Ahogy a rendőrség pénteki közleményében fogalmaz: az elzárt férfi azóta már a börtön kispárnáját használhatja.

- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában