Helyi közélet

2010.09.22. 08:05

Shoppingoljunk együtt!

<p>Ha a Kedves Olvasóink is szívesen lapozzák az áruházi katalógusokat, akkor írják meg, hogy hol és mi az, ami rekordolcsóságú. Érdekel minket a véleményük, hogy melyek azok az alapvető élelmiszerek, amiknek az árát érdemes összevetni a teljes kínálattal.</p>

Kedvenc olvasmányunk az a rengeteg áruházi katalógus, amit kéretlenül is heti rendszerességgel pontosan megkapunk. Bosszankodunk, hogy a kukánkat felerészben ez tölti meg, viszont megjelenéskor kíváncsi érdeklődéssel böngésszük át valamennyit. Igazából az akciós ajánlatokat keressük, hogy hol mikor mit szerezhetünk be a legolcsóbban. Mi tagadás nem könnyű eligazodni a kínálaton. Meglátásom szerint a nagyáruházak vezérkara is kémleli a konkurenciáét, hogy a következő héten akár tetemes vesztesség árán is ugyanazt a terméket akciózhassák. A csábítás trükkjei a vevőfogás, a becsalogatás jegyében szerkesztett színes katalógusok a kispénzű vásárlókat is megszédítik.

A jövőben szemlézzük ezeket együtt. Most indulásként kapásból jelzem, hogy az a sokat reklámozott Legmatic, ami nemrégiben még valamennyi belvárosi üzletközpontban 20 ezer forint volt most Miskolc keleti határában alig 8 ezer. Csodás ár, ráadásul ehhez már elektromos mozgásszámláló is van.

Kerékpárok most a szezon végeztével a nyugati városrészben a leginkább pénztárcakímélők. S márkás jó minőségűek is akadnak köztük. Iskolaszerekből a keleti városkapuban érdemes válogatnunk ahol már a múlt heti áraikat is lejjebb srófolták. A műszaki osztályokon az energiatakarékos égők sora mozgatja meg a fantáziánkat. A száz után a hetvenöt wattos izzóktól is bucsut vehetünk, ám akik ebből most be akarnak spájzolni a keleti kapu raktáráruháza felé, tartsanak.

Laptopokból most iskolakezdéskor a kereslet hatására mindenütt felnyomták az árakat. Főleg az egyszerűbb sűrűn keresett olcsóbbakat drágították meg. Kivéve a belvárost ahol a vásárlók megtartására nem változtattak az árlistán.

Ha a Kedves Olvasóink is szívesen lapozzák, ezeket a katalógusokat írják meg ( [email protected]  vagy SMS- ben 0620 21923 91) hol mi az ami rekordolcsóságu. Érdekel minket a véleményük, hogy melyek azok az alapvető élelmiszerek, amiknek az árát érdemes összevetni a teljes kínálattal. Melyek azok a trükkök, amelyeket tapasztalataik szerint könnyen kivédhetünk a shoppingolás csábításánál. Természetesen nemcsak a vásárlók, hanem a pult másik oldalán álló eladók tapasztalataira is vevők vagyunk.

Shoppingoljunk együtt! Okosan.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában