Helyi közélet

2010.09.20. 14:27

Pálháza polgármesterjelöltjei

<p>Pálháza - Lesovics Lossó Miklós, Moravszki Zsolt és Szebeni Endre bemutatkozása.</p>

Lesovics Lossó Miklós, Fidesz- KDNP:
„Várost kell építeni. Olyan markáns, urbánus központot kell kialakítani Pálházán, amelynek révén Pálháza ténylegesen betöltheti központi szerepét a Hegyközben. Ennek egyik része a most átadott inkubátorház is, amelynek révén nemcsak megszépült a városközpont, de lehetőséget teremtünk a vállalkozások életben maradásának is. Természetesen további bővítések és fejlesztések is tervben vannak, amelyek élhetőbbé tehetik az ország legkisebb városát.”

Moravszki Zsolt, független:
„Az egyik legfontosabb feladatomnak azt tartom, hogy megpróbáljam itt tartani a fiatalokat. A város földrajzi adottságai miatt nem számíthatunk arra, hogy multicégek telepedjenek meg nálunk, ezért a munkahelyteremtést a kisvállalkozások segítségével lehet leginkább megoldani. Áttételesen ugyanezt a célt szolgálhatná az is, ha megpróbálnánk meghonosítani Pálházán a megújuló energiaforrások hasznosítását, ami a város energiaellátásán kívül új munkahelyeket is teremthet.”

Szebeni Endre, független:
Pálháza az elmúlt húsz évben nagyon szép fejlődésen ment keresztül, de megítélésem szerint ez az utóbbi pár évben egy kicsit lelassult, ezért ismét fel szeretném pezsdíteni ezt a folyamatot. Mindenki polgármestere szeretnék lenni, olyan úgynevezett gyalogló polgármester, aki rengeteg időt tölt el a település lakói között. Pálháza nem olyan nagy település, hogy ne ismerne mindenki mindenkit, éppen ezért az is fontos egy polgármester számára, hogy ismerje a település lakóinak a véleményét. Csak így, együtt alakíthatjuk megfelelően a város életét. Ezen felül nagyon fontos feladatomnak tartanám a városban lévő kisvállalkozások helyzetbe hozását különféle kedvezmények megadásával.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában