Helyi közélet

2010.09.16. 17:35

Önkormányzati választás 2010 | Drákói szigort ígér

<p>Miskolc - Nem véletlenül a Szinva u. 25. szám előtti közterületen tartott sajtótájékoztatót Veres Gábor szocialista képviselőjelölt csütörtökön.</p>

Miközben éppen szemtanúi lehettünk egy utcalányüzletkötésének” átellenben, Veres Gábor elmondta: utcafórumaik során nyilvánvalóvá lett, hogy a selyemréti körzetben élőknek elegük van a prostituáltakból, a részben velük kapcsolatban álló bűnözőkből és a randalírozókból. Kijelentette: személyesen is hozzájárul a közbiztonság helyreállításához azzal, hogy felvételét kérte a polgárőrségbe, s helyben át is vette az ideiglenes tagságáról szóló igazolványát. Megígérte, ő is rendszeresen járőrözni fog a kerületben, és személyesen segíti a polgárőrség megerősödését. Ismertette a választókerület közbiztonság-javítását célzó intézkedéscsomagot, amelynek része például a szigorú rendeletalkotás, a térfigyelő kamerarendszer kiépítése, de újabb rendőrök „beállítása” is.

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában