Helyi közélet

2010.09.09. 16:04

Fizetés nélkül tankoltak rendszeresen

<p>Nyíregyháza - Szabálysértési értékhatár (húszezer forint) alatt tankolt, majd fizetés nélkül elhajtott egy személygépkocsi szerdára virradó éjjel az egyik nyíregyházi benzinkútnál.</p>

A rendőrségi eljárás során kiderült, hogy valószínűleg ugyanezzel az autóval a nyár folyamán több ilyen cselekményt is elkövettek a szabolcsi megyeszékhelyen. A megalapozott gyanú szerint egy 24 éves buji férfi tankolt ingyen az arany színű Fiat Puntóba, míg a szürke Peugeot 307-essel érkező társa kis értékű vásárlásokkal lefoglalta a benzinkutasok figyelmét. Mivel a lopás-sorozatnál megállapítható az üzletszerűség, a Nyíregyházi Rendőrkapitányság nem szabálysértés, hanem bűncselekmény megalapozott gyanújával nyomoz.

Feltételezhető, hogy a páros máshol is követett el ilyen bűncselekményeket. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság kéri azon üzemanyagtöltő állomások üzemeltetőit, akiket a fent leírt gépkocsikat használó páros hasonló módon megkárosított, jelentkezzenek az Általános Vagyonvédelmi Alosztály (42) 524-600 telefonszám 35-41 mellékén!

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában