Helyi közélet

2010.09.27. 13:35

A kocsiban ne! – Az autó nem széf!

<p>Miskolc - Milliós nagyságrendben lopott el különböző értékeket az a sajószentpéteri autófeltörő, aki Miskolcon okozott kárt több sértettnek is.</p>

A Miskolci Rendőrkapitányságra autófeltörések miatt érkezett feljelentések alapján indított eljárásának eredményekét a rendőrség őrizetbe vette azt az elkövetőt, aki Miskolcon több autóból különböző értékeket lopott el. Egy járműből például több mint egy millió forintot emelt el a tolvaj, miután betörte a kocsi szélvédőjét. A másik hasonló módon elkövetett bűncselekmény során nagy értékű mobiltelefont és több százezer forint készpénzt tulajdonított el a gyanúsított.

A Miskolci Rendőrkapitányság a napokban a nyomozást befejezte és a 33 éves sajószentpéteri férfivel szemben a hatóság lopás miatt vádemelési javaslattal élt az ügyészség felé.

Az autó nem széf!

A rendőrség az eset kapcsán felhívja a figyelmet, hogy az autótulajdonosok lehetőség szerint ne tároljanak nagyobb értékeket, készpénzt a járművekben. Látható helyen se hagyjanak semmit, hiszen azok lehetőséget kínálhatnak az elkövetőknek. Továbbá érdemes az ingatlanok udvarán leparkolt gépjárműveket is lezárni!

- A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában