Helyi közélet

2010.08.06. 21:04

Változatlan állapotban Luca korlátja

<p>Miskolc – A majd két hónappal ezelőtt történt Király utcai baleset következtében egy Peugeot 206-os átszakítva a korlátot a Szinva patakban landolt. Annak jártunk utána, hogy közel két hónap elteltével történt-e valami előrelépés a megrongálódott korlát ügyében?</p>

Ottjártunkkor első ránézésre a helyzet gyakorlatilag változatlan, Luca korlátja ugyanúgy átszakított állapotban árválkodik. Természetesen a kihelyezett fényvisszaverő táblákhoz erősített szalag ugyan figyelmeztet a veszélyre, hogy nem érdemes túl közel merészkedni, hiszen az autóstól bezuhant - idős házaspár sorsára juthatunk. Ámde a helyiek úgy tűnik már megszokták a megroncsolt korlát látványát - olykor-olykor egy eltévedt szempár - bevásárlás előtt vagy után, még arra téved, de gyorsan odébb is áll. Az ugyanis figyelemfelkeltőbb volt a járókelők számára, ahogy lelkesen minden lehetséges nézőpontból megörökítettem a látottakat.

Egy szó, mint száz, érdemi előrelépés az ügyben nem történt, noha a szokásos biztonsági intézkedések itt is megvoltak, ám ez még mindig nem ér fel egy helyrehozott korlát értékével.

Bízzunk benne, hogy az idei költségvetésből erre az egyre még félretesznek..

Kiss Viktor


Luca korlátja Miskolcon

boon | 2010.07.26 11:45
Miskolc - Már 47 napja egy autó által átszakított korlát árválkodik Miskolc egyik legforgalmasabb pontján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában