Helyi közélet

2010.08.27. 09:31

Tánc oktatás jazz alapoktól a trendi hip-hop koreográfiákig!

<p>Miskolc - Modern tánc, hastánc oktatással, modellképzéssel foglalkozó Show Time Divat- és Táncstúdió várja régi és új tanítványait óvodás kortól a felnőtt korig! Beíratkozás: szeptember 4-én 10 órától!</p>

A modern tánc, hastánc oktatással, modellképzéssel foglalkozó Show Time Divat- és Táncstúdió több mint 7 éve működik a miskolci központon kívül már 6 vidéki településen.

A stúdió vezetői Diószegi Andrea és Szabó-Veres Anita elsődleges célként tűzték ki azt, hogy egyre szélesebb réteggel ismertessék meg a mozgás, a tánc szeretetét. Erre bizonyíték, hogy a tagok között 4 éves kortól egészen 60 éves korig is megtalálhatóak a lelkes tanítványok.

A stúdió fellépő csoportja több éve táncoló tehetséges lányokból és fiúkból áll, akik rendszeresen szerepelnek látványos show műsorral a legkülönfélébb rendezvényeken, versenyeken nem csak Miskolcon de az egész országban is. A csoport tehetségét mi sem mutathatná be jobban, mint a közelmúltban egy moderntánc európabajnoksági versenyen elért első helyezés.

A tánciskolában a jazz alapoktól a trendi hip-hop koreográfiákig széles körben tanulható a modern tánc.

A stúdió új 120 nm-es táncterembe költözik szeptembertől, ahová várják a régi és az új tanítványokat egyaránt.

Beiratkozás: szeptember 4-én, szombaton 10 órától!

A vezetők mindenkit várnak óvodás kortól a felnőttekig. A garantált jó hangulatú órákon kívül az alapok elsajátításán keresztül a legújabb stílusokkal, kemény tréningekkel, fellépési lehetőségekkel várnak mindenkit!

Cím: Miskolc, Hunyadi u. 56.
Info: 70-205-6992, 70-553-0504
www.showtimestudio.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában