Helyi közélet

2010.08.25. 10:07

Színház és zene: romafesztivál a diósgyőri várban

<p>Miskolc - A Romano Teatro II. Zenés Színházi Fesztivált – amelynek jelmondta: Roma és nem roma fiatalok egy szebb és derűsebb közös jövőért – szombaton rendezi meg a házigazda Romano Teatro Színház.</p>

A délután 2-től éjfélig tartó programra nincs belépődíj.

Fellépők: a 4-Dance Club Tánc és Musical Stúdió, a Pécsi Sándor Guruló Színház, a Miskolci Musical és Dalszínház, a Romano Teatro Kamaraszínház, a Szegedi trió, a Romano Teatro cigányzenekara, Sztár-Lav, Adriano & Adrienne, a Sördögök rockzenekar.
A programok két színpadon zajlanak, megszakítás nélkül, mintegy 130 fellépővel.

A 2009-es Romano Teatro első zenés színházi fesztivál nagy sikert aratott , ahol körülbelül 600 ember, roma és nem roma, unokáktól a nagyszülőkig minden korosztály együtt szórakozott. A szervezők akkor sokkal kedvezőbb helyzetben voltak, mert több támogató és pályázati forrás állt a rendelkezésre.

A mostani támogatók: a miskolci és a megyei önkormányzat, az Ady Művelődési Ház, az Észak-Magyarország, a Borsod Online, a MIKOM, az MR6 Régiórádió, a Diósgyőri Rádió.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában