Helyi közélet

2010.08.16. 08:54

Rendőrségi felhívás – Egy eltűnt nőt keres a rendőrség

<p>Mezőkövesd - A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság kéri a lakosság segítségét egy eltűnt 63 éves és állandó gyógyszeres kezelésre szoruló mezőkövesdi nő ügyében.</p>

A 63 éves nő 2010. augusztus 12-én reggel 07.00 órakor indult el mezőkövesdiotthonából azzal a szándékkal, hogy a fővárosba utazik. A lakóhelyére azonban nem érkezett meg, s mivel rendszeres orvosi kezelésre szorul a rendőrségkéri a lakosság segítségét az eltűnt nő megtalálása érdekében.

Személyleírás


A nő eltűnésekor fekete színű egyrészes lábszárközépig érő női ruhát, fekete harisnyát és fekete színű női lapos talpú szandált viselt. A 63 éves nő vékony testalkatú, kb. 50 kg, 150-160 cm magas, kicsit hajlott hátú, haja festett szőke, melyet Cleopátra stílusban visel, és erősen festi magát. Fekete színű női retikült vitt magával, személyi igazolványa, lakcím- és TB kártyája nála van. 

A keresést elősegítő információkat a következő telefonszámokon lehet bejelenteni: Mezőkövesdi Rendőrkapitányság (06) 49/ 505-440 telefonszámán, illetve az ingyenesen hívható 107-es segélyhívón.

Segítségüket köszönjük! 

 
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Iroda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában