Helyi közélet

2010.08.12. 08:00

Overdose előtt indul a Sose halunk meg emlékfutam

<p>Miskolc - A 2010. szeptember 4-én kezdődő Sose halunk meg című musicalturnét jelentős esemény előzi meg a premier helyszínén, a Kincsem Parkban. Az Augusztusi Díj elnevezésű szezonnyitó versenyen a világhírű Overdose rajtja előtt látható a Sose halunk meg emlékfutam.</p>

2010. augusztus 15-e újabb különleges napként íródik be a Sose halunk meg című kultuszfilm utóéletének történetébe, ugyanis a Kincsem Park látogatói szemtanúi lehetnek az alkotásról elnevezett emlékfutamnak. Az esemény több érdekességgel is szolgál. A Sose halunk meg emlékfutamot – mintegy felvezetőként – hazánk nevezetes büszkesége, Overdose versenye előtt rendezik. A győztes – a futam szellemiségéhez hűen – magától a rendező-főszereplőtől, Koltai Róberttől veheti át a díját. Mivel a színész köztudottan a lóverseny szerelmese, örömmel veszi, ha ilyen formában is részese lehet a versenynek.

A szervezők arról is gondoskodnak, hogy ezen a vasárnapon a színházszerető közönségnek is kedvében járjanak. Éppen ezért, akik augusztus 15-én kilátogatnak a versenyre, a helyszínen kedvezményesen vásárolhatják meg a belépőjüket a szeptember 4-ei Sose halunk meg musical premierjére, amelyet a Kincsem Park szabadtéri színházában láthat a nagyérdemű.

Miskolcon, a Generali Arénában, október 1-én lesz látható sztárszínészekkel az előadás(Koltai Róbert, Hernádi Judit, Esztergályos Cecilia, stb..)

www.sosehalunkmeg.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában