Helyi közélet

2010.08.01. 16:02

Nokedli akadt a zöldségek nyomára

<p>Tiszadada - Nemrégiben ismeretlen tettesek másztak be egy tiszadadai ház kertjébe, ahonnan burgonyát, paprikát, hagymát szedtek fel.</p>

A lopással okozott kár nagyjából tízezer forint. A bejelentést követően a tiszavasvári rendőrök kezdtek adatgyűjtésbe, és a helyszínen talált nyomok alapján úgy ítélték, hogy érdemes kutyát indítani, ezért értesítették a főkapitányság bűnügyi technikai osztályát.

Bár a tettesek szétváltak, Balázska Tibor zászlós és Nokedli nevű németjuhász kutyája követték a szagnyomokat, melyek a település másik utcájában álló házig vezettek. A rendőrök itt megtalálták az eltulajdonított zöldségek nagy részét. A lopással kapcsolatban eddig egy 13 éves fiút hallgattak meg, társai felkutatása még folyik. Az eljárás során az is kiderült, hogy a gyerek a környéken elkövetett más vagyon elleni bűncselekményekkel is kapcsolatba hozható, ennek tisztázása is tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában