Helyi közélet

2010.08.28. 08:16

Magyar katonahalál: nem emberi mulasztás - Magyar Nemzet

<p>Az előzetes szakértői vélemények szerint nem játszhatott közre emberi mulasztás Pappné Ábrahám Judit posztumusz hadnagy hétfőn Afganisztánban történt halálában - nyilatkozta Benkő Tibor vezérkari főnök.</p>

A tragédia vizsgálatának két-három héten belül lehet pontos eredménye - írja a Magyar Nemzet.
A vizsgálat során a többi között arra keresnek választ követtek-e el felderítési, taktikai hibákat, de megvizsgálják azt a páncélozott Toyota terepjárót is, amelyben az elhunyt katonanő utazott.

- Független Hírügynökség -

Kapcsolódó cikkek:

Vasárnap délelőtt száll le a katonanő holttestét szállító repülőgép

fuggetlen | 2010.08.27 20:21
Várhatóan vasárnap délelőtt 10 órakor érkezik haza az Afganisztánban elesett katonanő, Pappné Ábrahám Judit holttestét szállító repülőgép. A hadnagy előtt bajtársai, a Honvédelmi Minisztérium és a Honvéd Vezérkar vezetői is fejet hajtanak majd.

Egy hős Alacskáról

eszak | 2010.08.27 20:48
Alacska - Harmincegy esztendős volt, kedves, vidám, nyitott teremtés.

Hétfőn temetik az Afganisztánban elesett katonanőt Alacskán

fuggetlen | 2010.08.27 09:35
Hétfőn délután három órakor helyezik örök nyugalomra a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Alacskán az Afganisztában elesett 31 éves katonát.

Sajószentpéterről származik az Afganisztában elhunyt magyar katona

boon | 2010.08.23 15:02
A törzsőrmesternő Sajószentpéterről került a tatai laktanyába, ahol személyügyi szakterületen dolgozott - írja a kemma.hu.

Négy magyar katona halt meg az elmúlt években háborús övezetben

fuggetlen | 2010.08.23 13:41
Az elmúlt hat évben négy magyar katona vesztette életét szolgálatteljesítés közben Afganisztánban és Irakban. Két tűzszerész, illetve egy szakaszvezető, mindannyian pokolgépes robbanás miatt haltak meg. A negyedik áldozat hétfőre virradóra vesztette életét, amikor megtámadták a konvojukat.

Meghalt egy magyar katona Afganisztánban

fuggetlen | 2010.08.23 11:26
Egy magyar katona meghalt, társa életveszélyen, másik kettő pedig súlyosan megsérült - magyar idő szerint - hajnali fél négykor Afganisztánban, amikor támadás érte a konvojukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában