Helyi közélet

2010.08.17. 09:49

Állati jó szülinap a Miskolci Állatkertben

<p>A Miskolci Állatkert és Kultúrpark augusztus 20-án ünnepli megnyitásának 27. évfordulóját. Ennek alkalmából mindhárom napon 10 és 17 óra között - jó idő esetén - különféle programokkal színesíthetik s látogatók állatkerti sétájukat.</p>

Lesz  ingyenes ugrálóvár a Párduc-ház előtt, arcfestés a Pele-ház előtt, látványetetések (óránként más-más állatnál), lovagoltatás 14 és 15 óra között a Tanyaháznál, és állatsimogató (10 és14 óra között) a bejárat közelében).

Sőt! Egy kis játékra invitálják a látogatókat, hiszen várják az állatkert vezetői a javaslatokat  a lámacsapat két legifjabb tagjának nevére. Az áprilisban született csődörcsikó, és a mindössze négy hetes kis kanca ugyanis egyelőre nem kapott nevet, ezért a látogatókat kérik meg, hogy névjavaslataikat adják le az állatkert pénztárában, vagy küldjék el e-mailben ([email protected]). A két szerencsés „keresztszülő” egy-egy családi belépőt kap ajándékba.

(JLI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában