Helyi közélet

2010.08.26. 14:37

"Adj, hogy ehessenek" miskolci figyelemfelkeltő akció

<p>Miskolc - Az éhező gyermekek legnehezebb időszaka a nyári szünet. Közel húszezer gyermek fizikai léte múlik azon, hogy az iskolában, óvodában kedvezményesen, illetve ingyenesen jutnak ennivalóhoz.</p>

Az éhező gyermekek legnehezebb időszaka a nyári szünet. Közel húszezer gyermek fizikai léte múlik azon, hogy az iskolában, óvodában kedvezményesen, illetve ingyenesen jutnak ennivalóhoz. A nyári szünetben csak egyéni, önkormányzati és alapítványi támogatásokból tudják a családok biztosítani a gyermekek élelmezését. A válság miatt azonban jelentősen visszaesett az egyéni adományok száma, a módosult adózási szabályok pedig a céges adományokat csökkentették.

Kérem engedje meg, hogy meghívjam Önöket a Gyermekétkeztetési Alapítvány „Adj, hogy ehessenek” figyelemfelkeltő és adománygyűjtési akciójára, melyet 2010. augusztus 27-én (pénteken) 13 órakor szervez Miskolcra, a Hősök terére.


Az esemény résztvevői (a Miskolci Nemzeti Színház művészei) személyesen hívják fel a lakosság figyelmét az adománygyűjtés fontosságára. A Színház tánckara egy félórás műsorral készült az eseményre.
A Miskolci Önkormányzattal együttműködve ezzel párhuzamosan 100 rászoruló családnak osztunk élelmiszert.
 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában