Helyi közélet

2010.08.23. 11:45

400 000 forintos nyomravezetői díj Késmárki Elek ügyében

<p><em>"400.000.-Ft díjat tűzök ki és ajánlok fel annak a személynek aki Késmárki Elek hollétére, tartózkodási helyére vonatkozó, olyan –az eltűnési ügyben eljáró Encsi Rendőrkapitányság előtt még nem ismert – konkrét információt közöl velem vagy önkéntesen, saját kezdeményezése alapján az eltűnési ügyben eljáró Encsi Rendőrkapitánysággal, amely alapján Késmárki Eleket megtalálják"</em> - tájékoztatta a Borsod Online-t Késmárki Elek hozzátartozója.</p>

"2010. auguszus 7-én 17 óra körül Regéc község területén eltűnt édesanyám férje, - a mellékelt fotón látható - Késmárki Elek Személyleírása: 76 éves, 180 cm magas, hátrafésült ősz hajú, gyógyszemüveget nem de napszemüveget gyakran visel, szakálla, bajusza nincs, szikár testalkatú. Ruházata az eltűnéskor: aranybarna selyemből készült rövid ujjú ing, fekete térdig érő rövidnadrág, bézsszínű „Puma” márkájú zokni amiben az ugró pumát ábrázoló logo világosbarna színű, fekete NIKE sportcipő amiben piros színű a márkajelzés. Különös ismertető jegye:bal fül felső szélén bab nagyságú műtéti eredetű szövethiány, bal felső szemfoga mögött elhelyezkedő fog hibás (a tömés kiesése miatt).

400.000.-Ft díjat tűzök ki és ajánlok fel annak a személynek aki Késmárki Elek hollétére, tartózkodási helyére vonatkozó, olyan –az eltűnési ügyben eljáró Encsi Rendőrkapitányság előtt még nem ismert – konkrét információt közöl velem vagy önkéntesen, saját kezdeményezése alapján az eltűnési ügyben eljáró Encsi Rendőrkapitánysággal, amely alapján Késmárki Eleket megtalálják.

Annak biztosítékául, hogy a díjkitűzésben meghatározott eredmény elérését (azaz Késmárki Elek megtalálását )információ szolgáltatással lehetővé tevő személy, a kitűzött díjat mindenképpen megkapja, letétbe helyeztem a HANVAY Ügyvédi Irodánál (3525 Miskolc, Fazekas u.11. I/1. képviselője: dr. Hanvay Csaba ügyvéd) négyszázezer forintot.

A díjkitűzés visszavonásának jogát - a Ptk.592.§ /3/bekezdés szerint – magamnak fenntartom. A díjkitűzés visszavonását a nyilvánossággal szintén közölni fogom." - tájékoztatta a Borsod Online-t F. Mercédesz, az eltűnt férfi rokona.

Az Encsi Rendőrkapitányság elérhetősége:Telefon és fax: 06-6/587-277, címe: 3860 Encs, Petőfi út 75.

Küldjön hírt: Keressük a képen látható Késmárki Eleket!
77 éves 180 cm magas 76 kg,ősz hajú férfi." - írta Olvasónk.

Tovább keresik a Regécnél eltűnt férfit
Az Encsi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat a képen látható Késmárki Elek 77 éves USA állampolgár (Magyarországi tart.hely: Fony) eltűnése ügyében.

A kutyák háromszor is jeleztek
Regéc - Még mindig nem találják az eltűnt "amerikás" magyart.

Még mindig nem találják a Regécnél eltűnt amerikai-magyar férfit

fuggetlen | 2010.08.09 13:46
Regéc - Nem hoztak eredményt a hatóságok eddigi erőfeszítései, hogy megtalálják a Regéc közelében még szombaton este eltűnt, 77 éves Késmárki Eleket. Az amerikai állampolgárságú férfit azóta nagy erőkkel keresik, a rendőrség munkáját erdészek, a környéket jól ismerő helybeliek és civil speciális mentőalakulatok is segítik.

Nem hozott eredményt az éjszakai keresés

eszak | 2010.08.09 10:08
Regéc - Bár a készenléti rendőrség hőkamerával felszeret helikopterét is bevetették, a keresőcsapatoknak egyelőre nem sikerült a szombat délután Regéc környékén eltűnt amerikai állampolgár, a 77 esztendős Késmárki Elek nyomára bukkanniuk

Járhatatlan utakon is keresik az eltűnt amerikait

szon | 2010.08.08 18:09
Regéc - Szombat este 17 óra körül kezdték a felkutatását annak az eltűnt férfinek, akit utoljára Regéc határában láttak, vasárnap este már több mint százan indultak a nyomába.

Eltűnt egy „amerikás magyar”

boon | 2010.08.08 09:10
Szombaton este nyoma veszett egy hazalátogató amerikai állampolgárnak, a 77 esztendős Késmárki Eleknek, akit a rendőrség közigazgatási eljárás keretében jelenleg is nagy erőkkel keres.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában